Začetna Izdelki Psi Oprema Pasji nahrbtniki FD LEŽIŠČE ECO LINE SHUFU ZELENA 90x69x21

Freedog Ležišče Eco Line Shufu Zelena 90x69x21 cm

Koda: FD030350405
EAN: 8429083043858
Opis artikla

Kolekcija ležišč ECO LINE SHUFU je izdelana iz 100 % recikliranega poliestrskega materiala, ki je zračen in naraven. Zahvaljujoč mehki in plišasti teksturi je idealen za popoln počitek vašega ljubljenčka. Robovi ležišča zagotavljajo tudi toploto, zaščito pred prepihom in udobje. Enostaven za vzdrževanje s snemljivim pokrovom.

Dimenzije: 75x58x19 cm
Država izvora: Španija

Značilnosti artikla
Barva Zelena
Material Poliester
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.