Začetna Izdelki Psi Oprema Nagobčniki FD NAGOBČNIK SOFT S ČRN

Freedog Nagobčnik Soft za Pse S Črn

Koda: FD010130303
EAN: 8429083032463
Opis artikla

Mehak nagobčnik za pse. Idealno za kratke nujne primere in kraje, kjer mora pes po zakonu nositi nagobčnik ali za kratke obiske veterinarja.

Opomba: Nagobčnik ni namenjen za pse, ki so nagnjeni k ugrizom. Če mora pes dlje časa nositi nagobčnik, mu poskusite dati odmor, da pije vodo. Če je temperatura visoka, ni priporočljiva dolgotrajna uporaba (dlje kot nekaj minut), ker pes preprečuje sopihanje s široko odprtimi gobci, kar je zelo potrebno, da se pes ohladi.

Ta nagobčnik je zračen in ergonomičen.

Material: 100% najlon.

Država porekla: Kitajska. 

Značilnosti artikla
Velikost S
Material Najlon
Vrsta nagobčnika Navaden nagobčnik
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.