Začetna Izdelki Psi Oprema Nagobčniki FD NAGOBČNIK SOFT S ČRN

Freedog Nagobčnik Soft za Pse S Črn

Koda: FD010130303
EAN: 8429083032463
Opis artikla

Mehak nagobčnik za pse. Idealen za pse z agresivnim vedenjem, ki so nagnjeni k grizenju. Idealno tudi za pse z možnostjo, da bodo pojedli karkoli na svoji poti (ostanki hrane, iztrebki, neužitne stvari). Ta nagobčnik je zračen in ergonomičen, kar vašemu psu omogoča, da pije, vendar ne grize.

Material: 100% najlon.

Država porekla: Kitajska. 

Značilnosti artikla
Velikost S
Material Najlon
Vrsta nagobčnika Navaden nagobčnik
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.