Začetna Izdelki Psi Oprema Pasji nahrbtniki FD NAHRBTNIK BETA SIV 35x30x42CM

Freedog Nahrbtnik Beta za majhne pse in mačke Siv 35x30x42 cm

Koda: FD050050016
EAN: 8429083035709
Opis artikla

Nahrbtnik BETA je namenjen majhnim psom in mačkam. Je zelo odporen in lahek nahrbtnik za prenašanje vaših ljubljenčkov. Izdelan iz visokokakovostnega Oxford 300D najlona. Ta nahrbtnik vam nudi bolj prilagodljivo in lažjo alternativo standardnim nahrbtnikom, ki jih uporabljate, ko svojega ljubljenčka peljete k veterinarju ali na nego.

  • Zapiranje na zadrgo na sprednji strani, tako da lahko kadarkoli dostopate do notranjosti nahrbtnika
  • Ima dva oblazinjena trakova, tako da ga lahko udobno nosite na hrbtu, medtem ko je na notranji strani karabin za pritrditev ovratnice ali pasa vašega ljubljenčka, da preprečite, da bi pobegnil med vašo potjo
  • Na vseh straneh (spredaj, ob strani in zgoraj) je prozoren PVC, ki vašemu ljubljenčku omogoča, da se zaveda svoje okolice, tako da se med sprehodom počuti bolj varnega in umirjenega.


Največja nosilnost: za pse do teže 8 kg
Dimenzije: 35 x 30 x 42 cm
Material: 90% Poliester - 10% PVC

Država porekla: Kitajska.

Značilnosti artikla
Barva Siva
Material Poliester, PVC
Vrsta potovalne opreme Nahrbtnik
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.