Začetna Izdelki Psi Oprema Pasji nahrbtniki FD NAHRBTNIK K2 PRO TURKIZEN 27x27x42CM

Freedog Nahrbtnik K2 Pro za majhne pse in mačke Turkizen 27x27x42 cm

Koda: FD050040115
EAN: 8429083035655
Opis artikla

Nahrbtnik K2 PRO je namenjen majhnim psom in mačkam. Je zelo odporen in lahek nahrbtnik za prenašanje vaših ljubljenčkov. Izdelana iz visokokakovostnega najlona Oxford 900D. Ta nahrbtnik vam nudi bolj prilagodljivo in lažjo alternativo standardnim nahrbtnikom, ki jih uporabljate, ko peljete svoje ljubljenčke k veterinarju ali na nego.

  • Nahrbtnik se zapira z zadrgo na vrhu, tako da lahko kadarkoli dostopate do notranjosti nahrbtnika
  • Ima dva oblazinjena trakova, tako da ga lahko udobno nosite na hrbtu, in vključuje sidrno točko, kamor lahko pritrdite ovratnico ali pas svojega ljubljenčka, da preprečite, da bi pobegnil med potovanjem
  • Na sprednji, stranski in zgornji strani je mrežasta tkanina, ki omogoča dobro zračenje in poskrbi, da se vaš hišni ljubljenček zaveda okolice, da se med sprehodom počuti bolj varno in mirno
  • Vsebuje 2 praktična žepa na vsaki strani, kamor lahko shranite dokumentacijo ali nekaj priboljškov in plastenko vode, vsebuje pa tudi predal za shranjevanje vrečk za pobiranje pasjih iztrebkov.


Dimenzije: 27 x 27 x 43 cm
Material: 90% Poliester - 10% PVC

Država porekla: Kitajska.

Značilnosti artikla
Barva Turkizna
Material Poliester, PVC
Vrsta potovalne opreme Nahrbtnik
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.