Začetna Izdelki Psi Higiena Vlažilni robčki FD ROBČKI ZA ČIŠČENJE OČI 40 KOM

Freedog Robčki za čiščenje oči 40 kos

Koda: FD1200129
EAN: 8429083026844
Opis artikla

Robčki za oči
Freedog Eye Wipes so predhodno navlaženi robčki, ki zagotavljajo praktičen in enostaven način za ohranjanje čistih in zdravih oči vašega ljubljenčka. Pomagajo odstraniti solzne madeže. Redno čiščenje s temi robčki pomaga ublažiti draženje oči. Negovanje vašega ljubljenčka je potrebno za pravočasno odkrivanje draženja kože in drugih stanj.

Navodila: Odprite embalažo s čistimi rokami in odstranite robček. Z eno roko držite pri miru glavo vašega ljubljenčka, z drugo roko pa nežno čistite predel okoli oči. Uporabite toliko robčkov, kot jih potrebujete, dokler obe očesi nista čisti.

  • Material: Spunlace 45 g
  • Velikost: 18 x 28 cm
  • Paket vsebuje 40 robčkov


Pozor: Ni primerno za otroke. Namenjen samo za uporabo na hišnih ljubljenčkih (zunanji predel okoli oči). Natančno upoštevajte navodila, če pride do draženja oči ali pride do zaužitja izdelka, prenehajte z uporabo in poiščite veterinarsko pomoč. Uporabljene robčke in prazno embalažo vrzite v smeti. Ne mečite robčkov v stranišče. Uporabite do datuma, odtisnjenega na embalaži.

Država porekla: Kitajska.

Sestava

Sestava: Voda, Centrimonium, Chloride, Aloe vera, Propylene glycol, Glycerin, Diazolydinyl urea, Methylparaben, Propylparaben.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskega izdelka Higienski robčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.