Začetna Izdelki Psi Higiena Vlažilni robčki FD ROBČKI ZA HIŠNE LJUBLJENČKE SIVKA 40 KOS

Freedog Čistilni robčki z vonjem Sivke in Vanilije 40 kos

Koda: FD090010514
EAN: 8429083034870
Opis artikla

Čistilni robčki z vonjem sivke in vanilije
Doma ali na poti imejte robčke vedno na dosegu roke. Odlične so za čiščenje dlake, tačk, obraza in ušes ter za nadzor vonja vašega ljubljenčka. Naravna formula, ki vsebuje aloe vero, sivko in vanilijo, nahrani in pomirja dlako.

Navodila: Odprite embalažo in vzemite robček. Po uporabi embalažo vedno dobro zaprite. Nežno očistite hišnega ljubljenčka.

  • Material: Spunlace 45 g
  • Velikost: 18 x 28 cm
  • Paket vsebuje 40 robčkov


Pozor: Ni primerno za otroke. Namenjen samo za uporabo na hišnih ljubljenčkih. Uporabljene robčke in prazno embalažo vrzite v smeti. Ne mečite robčkov v stranišče. Uporabite do datuma, odtisnjenega na embalaži.

Država porekla: Kitajska.

Sestava

Sestava: Voda, EDTA-2Na, Polysorbate 20, Aloe Vera, Glycerin, topen v vodi vitamin E, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Sodium hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Sivka in Vanilija.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskega izdelka Higienski robčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.