Začetna Izdelki Psi Oprema Ovratnice FD VODILICA BOREAL LJUBIČASTA 15mmx120-180 cm

Freedog Povodec Boreal Vijolična 15mmx120-180 cm

Koda: FD010451514
EAN: 8429083042196
Opis artikla

Boreal Leash Lilac povodec ima kovinski drsnik za nastavitev želene dolžine, od 120 cm do 180 cm.

Ročaj je posebej mehak in podložen. Ima dodaten ročaj v bližini karabina, če morate svojega najboljšega prijatelja držati blizu. Na zunanjem delu ročaja je odsevni material, ki ob neposredni usmeritvi svetlobe na izdelek ustvari poseben učinek visoke vidljivosti in hkrati spreminja barvo ter ustvarja futurističen in privlačen učinek. Pod sončno svetlobo boste videli, kako material spreminja barvo. Ima zelo lahek karabin z varnostnim sistemom, okrog izdelka pa so tudi odsevni trakovi.

Dodaten je obroč za pritrditev podajalnika vrečk za smeti.

Značilnosti artikla
Barva Vijolična
Vrsta povodca Odsevni povodec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.