Začetna Izdelki Psi Ležišča Blazine FE BLAZINA GRELNO THERMO DUKE 30x40x4 cm

Ferplast Blazina Grelno Thermo Duke 30x40x4 cm

Koda: FE83100021
EAN: 8010690106762
Opis artikla
VZMETNA GLAVNA VZMETNA Termo duke grelna blazina. Termalna blazina za mačke, mladičke in majhne pse. Blazina je sestavljena iz mehkega oblazinjenja, grelne blazinice in napajalnika. Dimenzije: 30 x 40 x 4 cm. Uporaba: Grelno ploščico vstavite v pokrov in dobro zaprite odprtino, da hišni ljubljenček ne more odstraniti blazinice. Blazino položite na ravno ravno površino. Prepričajte se, da napajalni kabel, ki prihaja iz oblazinjenja, ni pripet ali poškodovan. Kabel pritrdite tako, da preprečite morebitne poškodbe z žvečenjem živali. Priključite napajalni kabel grelne plošče na napajalnik in nato v vtičnico. Pustite vzglavnik vsaj 15 - 20 minut, da se segreje na delovno temperaturo. Blazina lahko doseže temperaturno razliko za 10 ° C višjo od sobne temperature. Opozorila: Prepričajte se, da je napetost v napravi doma. Samo za notranjo uporabo. Nikoli ne potopite blazine ali napajalnih kablov. Blazino priključite na vir napajanja, zavarovan z odklopnikom do 30 mA. Ta izdelek je namenjen samo hišnim ljubljenčkom. Hranite in uporabljajte izven dosega otrok. Serijska številka in velikost, natisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Ukrajina.DISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost S
Barva Različnih barv
Material Poliester
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.