Začetna Izdelki Psi Ležišča Blazine FE BLAZINA PRINCE 45/2 ZELENO-BEŽ 43X30 cm

FE BLAZINA PRINCE 45/2 ZELENO-BEŽ 43X30 cm

Koda: FE83434501
Opis artikla
Ferplast Prince Blazina za pse in mačke; blazina z različno obarvanima stranema. Uporablja se lahko kot enojna postelja in tudi v kombinaciji s plastično posteljo Siesta Deluxe. Številka za oznako ("/") označuje velikost postelje Siesta Deluxe. Na voljo v različnih barvah: zgoraj (modra, roza, zelena), spodaj (bež). Modeli in mere: 45/2 (43 x 30 cm) | 55/4 (55 x 36 cm) | 65/6 (65 x 42 cm) | 78/8 (78 x 50 cm). Možno pranje v pralnem stroju pri 30° C. Serijska številka, model in mere, so odtisnjene na embalaži. Proizvajalec: Ferplast Ukraine L.L.C., Prospekt Myru 57, 10 004 Žitomir, Ukrajina. Država porekla: Ukrajina. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline
Značilnosti artikla
Velikost XS
Barva Različnih barv
Material Bombaž
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.