Začetna Izdelki Male živali Igrače FE DODATEK ZA TUNEL FPI 4820 KONEKTOR

Ferplast Dodatak za tunel za hrčka FPI 4820 Konektor

Koda: FE84820099
EAN: 8010690057163
Opis artikla
FERPLAST HAMSTER CAGE CAP FPI 4820 POKLOPEC ZA SVETO ZAPRTJE NA PREHRANI STRANI Pokrov za zapiranje lukenj iz prozorne plastike. Univerzalna zasnova omogoča uporabo na kletkah in tunelih. . Dimenzije: 8 x 3 cm - 6 cm Serijska številka, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Slovaška. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvaška. tel: 01 / 3017-011.www.ddlzagreb.hr
Značilnosti artikla
Vrsta igračke Konektor za tunel
Vrste živali Hrčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.