Ferplast Fontana Vega za pse in mačke 2,0 L

Koda: FE71300011
EAN: 8010690111568
Opis artikla

VEGA je mačji vodnjak, ki se lahko uporablja tudi za potešitev žeje pri majhnih psih. Posebnost tega vodnjaka za mačke in pse je njegov inovativni izvirski učinek z vodo, ki živali spodbudi k pitju. Posebno zaobljena oblika z ergonomskim ročajem je zelo praktična; praktične protizdrsne noge v spodnjem delu, ki zagotavljajo stabilnost izdelka. Vega ima tri različne pitne točke, eno v spodnjem delu in dve v zgornjem delu. Vega ima filter z aktivnim ogljem za vedno čisto in čisto vodo. Vodnjak za hišne ljubljenčke vključuje nizko napetostno (12 V) črpalko z nastavljivo hitrostjo pretoka in največ 250 l/h.

Dimenzije: 23,1 x 29,7 x (h) 16,2 cm
Teža medenice: 1,05 kg.

Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia.
Država izvora: Italija.

 

Značilnosti artikla
Barva Bela
Material Plastika
Vrsta posodice Fontana
Volumen posodice 2,00 l
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.