Začetna Izdelki Psi Urejanje in nega Ščetke FE GLAVNIK GRO 5982 17x10,5x5cm

Ferplast Krtača GRO 5982 17x10,5x5 cm

Koda: FE85982700
EAN: 8010690029214
Opis artikla
FERPLAST GRO 5982 BRUSH/PINS LARGE OBOJESTRANSKA KRTAČA-ČETKA OBOSTRANA POLIAMIDNA VLAKA/KOVINSKI ZOBCI Krtača, ki ima na eni strani zobce iz nerjavečega jekla-s katerimi se odstranjuje odmrla dlaka, na drugi strani pa poliamidne ščetine za vzdrževanje dlake. Modeli: GRO 5982 17x10,5x5cm. Serijska številka odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Kitajska. DISTRIBUTER VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Tipi dlake Srednje dolga dlaka, Dolga dlaka
Vrsta pribora za urejanje Glavnik grablje, Dvostranska krtača
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.