Začetna Izdelki Mačke Praskalniki FE HIŠICA NAPOLEON ZA MAČKE 78,5x40x115cm

Ferplast Hišica Napoleon za mačke 78,5x40x115 cm

Koda: FE74059021
EAN: 8010690111544
Opis artikla
FERPLAST NAPOLEON Velika luksuzna črno-bela hiša za mačke iz masivnega lesa, trinadstropna navpična struktura s ploščadi za sprostitev in počitek. Plišasta notranjost je idealna za počitek. Zunanji, rekreacijski prostor, obložen z udobno blazino, vsebuje tudi visečo igračo za praskanje in igranje. Stranske plošče, obložene s sisalom za praskanje. Za sestavljanje sledite navodilom znotraj pakiranja. Dimenzije: 78,5 x 40 x h 115 cm. Serijska številka odtisnjena na pakiranju. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Italija.Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta praskalnika Praskalnik s hišico
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.