Začetna Izdelki Psi Oprema Posode FE HRANILICA ZENITH 3L 29,2X20,2X28,8 CM

Ferplast Hranilica Zenith 3L 29,2x20,2x28,8 cm

Koda: FE71970099
EAN: 8010690052533
Opis artikla
FERPLAST FEEDER ZENITH Dovajalnik za granulirano suho hrano za pse in mačke - različne barve. Mačja hranilnica za majhne, srednje velike in velike pse. Idealno za hranjenje suhe hrane. Izdelana iz plastike s prozorno posodo s pokrovom. Spodaj z gumo proti zdrsu. Čistiti je enostavno. Na embalaži so natisnjene serijska številka, barva, dimenzije. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: EuDISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Barva Modra
Material Plastika
Vrsta posodice Krmilnik
Volumen posodice 3,00 l
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.