Začetna Izdelki Male živali Namestitve FE KLETKA CASITA 80 BELA

Ferplast Kletka Casita 80 Bela

Koda: FE57065170
EAN: 8010690084527
Opis artikla
Ferplast Kletka za zajca in morskih prašičev. Stojalo iz termoplastične smole, enostavno čiščenje. Kovinska mreža, obdelana s posebno protikorozijsko barvo. Zaobljena in popolnoma dvignjena streha za dostop do notranjosti. Zgornji plastični okvir s kljuko za zaklepanje. Mreža je opremljena z drsnimi vrati. Potrebščine so: 1 steklenica, 1 magiatoia za seno, 1 posoda in 1 hiška za ostalo. Priporočene možnosti: Podstavek 120, kovinski nosilec, nameščen v kletki. Dimenzije: 78 x 48 x h 50 cm. Na embalaži sta natisnjena serijska številka in barva. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: ItalijaDISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Kletka
Vrste živali Morski prašički
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.