Začetna Izdelki Ptice Namestitve Kletke FE KLETKA DIVA MESING 45cm, diam.40,00 cm

Ferplast Kletka za ptice Diva Mesing 45 cm, premer 40,00 cm

Koda: FE51056802
EAN: 8010690045399
Opis artikla
Ferplast OKROGLA KLETKA ZA KANARČKE, EKSOTIČNE PTICE IN DRUGE MALE PTICEVsebuje 3 Bravo 1 ločljiva vrtljiva krmilnika, 3 stojišča, gugalnico, ogledalo-igračo z zvoncem, držalo za posladke, krmilnik za kašo, napajalnik in 2 ločljiva pladnja na dnu za lažje čiščenje. Plastično stojalo dostopno posebej.Dimenzije: 65 cm x ¤ 40 cm.Serijska številka odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Slovaška. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost M
Model DIVA
Vrste ptic Male papige, Male ptice, Egzoti, Kanarčki
Vrste bivališča Ovalna kletka
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.