Začetna Izdelki Ptice Namestitve Kletke FE KLETKA PAGODA BELA 47 x 29,5 x 50 cm

Ferplast Kletka za ptice PAgoda Bela 47x29,5x50 cm

Koda: FE52024811
EAN: 8010690045429
Opis artikla
FERPLAST CAGE PAGODA PRAVOKOTNA KLETKA Z OKROGLIM ZGORNJIM DELOM ZA KANARČKE, EKSOTIČNE PTICE IN DRUGE VRSTE MALIH PTIC. Na vrhu ima obroč namenjen za obešanje, napajalnik, hranilnico Bravo 1, 3 prečke, ogledalo z zvoncem, hranilnico, držalo za hrano in dve izvlecljivi podlogi, ki olajšata dnevno čiščenje. Plastično stojalo za kletko je mogoče kupiti ločeno. Dimenzije: ¤ 47 x 29,5 x h 50 cm Barva: bela Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Slovaška. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost S
Model PAGODA
Vrste ptic Male ptice, Egzoti, Kanarčki
Vrste bivališča Pravokotna kletka
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.