Ferplast Kletka za zajce in morske prašičke Rabbit 100 Siva, 95x57x46 cm

Koda: FE57052070
EAN: 8010690101590
Opis artikla
FERPLAST CAGE RABBIT 100 PRAVOKOTNA KLETKA ZA KUNCE Vključuje napajalnik, posodo za seno, hranilnik in polico s predelkom. S snemljivim dnom za lažje čiščenje. Vhodna vrata se lahko v celoti odprejo. Stojalo na voljo ločeno.Dimenzije: 95 x 57 x 46 cm. Barva: siva Serijska številka natisnjena na embalaži Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država izvora: Slovaška.DISTRIBUTOR: VETLINE Ltd., Verovskova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Telefon: 01 / 235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Kletka
Vrste živali Kunci
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.