Začetna Izdelki Male živali Namestitve FE KLETKA ZA GLODAVCE STADIUM

Ferplast Kletka za glodalce Stadium

Koda: FE57922699
EAN: 8010690101613
Opis artikla
FERPLAST CAGE STADIUM BLACK STADION OVALNA KLETKA ZA HRČKE Z NALEPKAMI Prostorna, udobna kletka ovalne oblike, ki vključuje kolo, krmilnik, napajalnik, malo poličko, lestve, hišico in kopalnico. Je iz dveh delov-strehe in plastičnega dna, ter vmesnega kovinskega dela. Oblika omogoča dobro zračenje. Vsebuje nalepke s katerimi okrasite kletko po svoji želji. Rešetka na strehi omogoča lažje vsakodnevno čiščenje. Prav tako se lahko dno kletke popolnoma odstrani. Dimenzije: 49,5 x 34 x 33 cm. Serijska številka odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Slovaška. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Hišica
Vrste živali Hrčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.