Začetna Male živali Namestitve FE KLETKA ZA HRČKA MINI DUNA

Ferplast Kletka za hrčka Mini Duna

Koda: FE57075499
EAN: 8010690042534
Opis artikla
FERPLAST DUNA FUN LARGE Pravokotna kletka za hrčke in miške Prostorna kletka je sestavljena iz treh etaž, ki vsebujejo vse udobje, vključno z gnezdom, lestvijo, napajalnikom, palico in prozorno cevjo za zabavo ljubljenčka. Sestavljena je iz dveh delov - streha in plastična baza - z osrednjim delom iz žične mreže, ki je posebej izdelan za hlajenje notranjosti kletke. Koristna mreža na strehi se lahko popolnoma odpre, kar omogoča dnevno čiščenje. Baza je tudi popolnoma ločljiva za lažje čiščenje. Dimenzije: 55 x 47 x 37,5 cm. Serijska številka odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Slovaška. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta izdelka Hišica
Vrste živali Hrčki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.