Začetna Izdelki Psi Ležišča Ležišča FE LEŽIŠČE DOMINO 50 50x40x18 MIX BARV

Ferplast Ležišče Domino 50 za psa in mačko 50x40x18 cm Različne barve

Koda: FE82248099
EAN: 8010690053028
  • Izbira vzorca ni mogoča
Opis artikla

FERPLAST DOG BED DOMINO BOMBAŽNO LEŽIŠČE DOMINO ZA PSE IN MAČKE Domino Deluxe je idealno notranje ležišče za pse in mačke. Ležišče je narejeno iz bombaža in finega materiala. Priložena je tudi blazina. Domino bombažna prevleka se lahko strojno pere na 30 °C. Modeli: 45- 44x40 x16 cm; 50- 50x40x18cm; 60- 60x46x20 cm. Vzorci: Damask, Poodle, Love. Serijska števila, barva, vzorec in model so odtisnjeni na emabalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Ukrajina. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]

Značilnosti artikla
Velikost S
Barva Večbarvna
Material Bombaž
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.