Začetna Izdelki Psi Oprema Kletke in ograje FE OGRADA BOX ZA MLADIČE 80X80XH62 CM

Ferplast Ograda Box za mladičke 80x80x (h) 62 cm

Koda: FE73300025
EAN: 8010690082523
Opis artikla

FERPLAST PEN/FENCE DOG TRAINING OGRADICA BOX ZA MLADIČE IN PSE Ograda za mladiče in odrasle pse za omejitev gibanja v zaprtem ali odprtem prostoru. Za mladiče ali domovanje odraslih psov stalna nastanitev. Noge ograde prezlečene z gumo proti drsenju. Enostavno zlaganje in transport. Dimenzije: 80 x 80 x h 62 cm Serijska številka otisnjena na pakiranju. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Slovačka. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected].

Značilnosti artikla
Velikost M, S
Material Kovina
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.