Začetna Psi Oprema Oprsnice FE OPRSNICA ERGOFLEX P S 38-46x41x49 ZELENA

Ferplast Oprsnica za psa Ergoflex P S 38-46x41x49 cm Zelena

Koda: FE78003423
EAN: 8010690129990
Opis artikla
FERPLAST ERGOFLEX P HARNESS ERGONOMSKA ERGOFLEX OPRSNICA ZA PSE Ergonomska oprsnica za pse izdelana iz visokokakovostne, čvrste in fleksibilne tehno gume, ki zagotavlja za dobnost. Ta material je nestrupen, hipoalergen, UV odporen, odporen na visoke in nizke temp., vodoodporen in enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Velikosti: P XS: A:30-38 B: 33-41cm; P S: A:38-46 B:41-49cm; P M: A:45,5-53,5 B:49-57cm; P L: A: 53-61 B:57-65 cm. Barve: bela, črna, vijoličasta, siva,zelena. Dimenzije in serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Ukrajina. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Velikost S
Barva Zelena
Material Tehnološka guma
Vrsta oprsnice Ergonomska oprsnica
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.