Začetna Psi Oprema Oprsnice FE OPRSNICA GIOTTO LUXOR BEIGE P SMALL 31-39x44-52mm

Ferplast Oprsnica za psa Giotto Luxor Beige P Small 31-39x44-52 cm

Koda: FE76111951
EAN: 8010690113951
Opis artikla
FERPLAST GIOTTO LUXOR HARNESS USNJENA BARVNA OPRSNICA GIOTTO ZA PSE Prilagodljiva najlonsko usnjena oprsnica za pse z mikro-regulatorjem in kovinskimi okraski. Na voljo v velikosti: P SMALL: A:31-39xB: 44-52cm;P MEDIUM:A:38-46xB:57-65cm;P L/XL: A:45-60xB:70-85cm Barve: bež, črna. Dimenzije in serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Ukrajina. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost S
Barva Bež
Material Usnje
Vrsta oprsnice Oprsnica z nakitom
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.