Začetna Izdelki Psi Oprema Ovratnice FE OVRATNICA NIGHT OVER-COLLAR 55

Ferplast Ovratnica za psa Night Over-Collar 55

Koda: FE75189270
EAN: 8010690125428
Opis artikla
FERPLAST NIGHT OVER-COLLAR SVETLEČA PASJA OVRATICA ZA NOČNE SPREHODE, POLNJENJE NA USB KLJUČEK. Utripajoča ovratnica izdelana iz silikona, v dveh velikostih, vidna v temi v oddaljenosti do 500 m. Enostavno polnjenje preko USB ključka. Trije načini delovanja: neprekinjeno, hitro utripajoče in počasi utripajoče. Prilagodite velikost dimenzijam vašega psa. Na voljo v velikostih: 55 - A: 55 cm; 70 - A: 70cm. Dimenzije in serijska številka so odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Kitajska. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost L
Barva Oranžna
Material Silikon
Vrsta ovratnice Odsevna ovratnica
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.