Začetna Izdelki Psi Oprema Posode FE POSODA MAKI 01 KERAMIČNA 40x23x13cm

Ferplast Posoda za psa Maki 01 Keramična 40x23x13 cm

Koda: FE70010399
EAN: 8010690143576
Opis artikla
FERPLAST MAKI TRAY & BOWLS LESEN NOSILEC S KERAMIČNIMA POSODICAMA. Elegantni leseni nosilec za kermični posodici, namenjen za hrano in vodo. Izjemno eleganten japonski stil posodic, enostaven za čiščenje. Leseni nosilec je opremljen z gumo proti drsenju. Maki nosilec je v kompletu z Altair posodicama. Na voljo v dveh velikostih: MAKI 01: 40 x 23 x 13cm; MAKI 03: 48 x 26 x13,5 cm in barvni kombinaciji: bel nosilec, črna in bela posodica. Dimenzije in serijska številka so odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Kitajska. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Barva Bela, Črna
Material Keramika
Vrsta posodice Posodica s podstavkom
Volumen posodice 1,00 l
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.