Začetna Psi Oprema Povodci FE POVODEC DUAL G25/110 VIOLA

Ferplast Povodec Dual za psa G25/110 Vijolična

Koda: FE75174919
EAN: 8010690127101
Opis artikla
FERPLAST POVODEC DUAL G NAJLONSKA POVODEC ZA PSE Povodec za pse iz najlona. Praktičen dizajn in enostaven za nastavitev. Velikost, barva izdelka so natisnjeni na embalaži. .Dimenzije in serijska številka, natisnjena na paketu. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Ukrajina. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvaška. Tel: 01 / 3017-011. www.ddlzagreb.hrDISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Barva Vijolična
Material Najlon
Velikost psa Ekstra veliki psi
Dimenzije povodca Š 2,5 X D 110 cm
Vrsta povodca Ergonomski povodec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.