Začetna Izdelki Psi Oprema Povodci FE POVODEC ERGOFLUO G20/120 ROZA

Ferplast Povodec Ergofluo za psa G20/120 Roza

Koda: FE75448716
EAN: 8010690140032
Opis artikla
FERPLAST ERGOCOMFORT FLUO LEAD VODILICA ZA PSE S PODSTAVLJENOM ERGONOMSKOM ROČAJEM Ergonomski povodec za pse iz visoko kakovostnih materialov z oblazinjenim ročajem za lažji oprijem. Na voljo v 3 velikostih: G15 / 120-1,5 x L 120 cm; G20 / 120-2 x L 120 cm; G25 / 120- 2,5 x L 120 cm. Razpoložljive barve: roza, zelena. Dimenzije in serijska številka, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Ukrajina.DISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Barva Roza
Material Najlon
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Ekstra veliki psi
Dimenzije povodca Š 2 X D 120 cm
Vrsta povodca Delovni povodec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.