Začetna Izdelki Psi Oprema Povodci FE POVODEC S PASOM ERGOCOMFORT FREE TIME premer70-130 cm

FE POVODEC S PASOM ERGOCOMFORT FREE TIME premer70-130 cm

Koda: FE75526917
Opis artikla
FERPLAST ERGOCOMFORT FREE TIME BELT WITH LEAD POVODEC S PASOM (JOGGING) Oblazinjen nastavljiv in odseven pas s povodcem in praktično torbico za dodatke. Konec povodca je opremljen s posebnimi elastičnimi vlakni za blaženje sunkov. Največja teža psa je 50 kg. Dimenzije: pas: ¤ 70-130 cm x 5 cm; povodec: 80-120 x 2,5 cm Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Ukrajina. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si.
Značilnosti artikla
Barva Siva, Črna
Material Najlon
Velikost psa Ekstra mali psi
Dimenzije povodca Š 2,5 X D 130 cm
Vrsta povodca Pas za tek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.