Začetna Izdelki Ptice Namestitve Voljere FE PTIČJA KLETKA EXPERT 70 SREBRNO ČRNA 94,5x81x156 cm

Ferplast Ptičja Kletka Expert 70 Srebrno Črna 94,5x81x156 cm

Koda: FE55040521
EAN: 8010690087443
Opis artikla
FERPLAST AVIARY EXPERT 70 VOLJERA Pravokotna preletalnica za papige Trdna kovinska struktura prevlečena z lakom proti praskam; široka vrata z dvema varnostnima ključavnicama; snemljiv zgornji del vrat; leseno zgornje stojišče; velik pladenj za zbiranje umazanije z rešetko; odstranljive kovinske plošče za zbiranje semena in umazanije; robovi iz visoko odporne plastike za preprečevanje nesreč; s kolesi za lažji transport; sistem za varčevanje prostora, zmanjša volumen, ko se voljera/preletalnica razstavi. Dimenzije: 94,5 x 81 x 156 cm. Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Italija. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Velikost M
Vrste ptic Srednje papige, Velike papige
Vrste bivališča Profesionalna voliera
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.