Začetna Izdelki Psi Urejanje in nega Škarje FE ŠKARJE ZA KREMPLJE GILJOTINA GRO 5984

Ferplast Škarje za Kremplje Giljotina GRO 5984

Koda: FE85984899
EAN: 8010690056630
Opis artikla
FERPLAST CAT/DOG NAIL CLIPPER GRO 5984 ŠKARJE ZA NOHTE ZA PSE IN MAČKE - GILJOTINA Škarje za nohte za pse in mačke - giljotina Giljotinske škarje za rezanje nohtov za pse in mačke (kremplje). Dimenzije: 10,5 x 6 x h 0,7 cm Serijska številka, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država izvora: Kitajska
Značilnosti artikla
Vrsta pribora za urejanje Škarje giljotina za nohte
Namen izdelka za nego Rezanje nohtov
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.