Začetna Psi Oprema Potovanje FE TORBA BEAUTY M 48x26x30 cm

Ferplast Torba Beauty M 48x26x30 cm

Koda: FE85744099
EAN: 8010690096698
Opis artikla
FERPLAST BEAUTY CARRIER Torba za mačke in majhne pse Torba za prevoz mačk ali majhnih psov. Izdelan iz nepremočljivega najlona s trdnim ročajem, praktičnim nastavljivim naramnicami in širokimi odprtinami za notranje prezračevanje. Hitro in enostavno zapiranje zahvaljujoč zadrgi. Dimenzije: S- 42 x 24 x 27 cm, M- 48 x 26 x 30 cm Razpoložljive barve: roza-siva, modro-siva, vijolično-siva. Serijska številka, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Italija.DISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Barva Različnih barv
Material Sintetična tkanina
Vrsta potovalne opreme Transporter
Dimenzije transporterjev D 48 x Š 26 x V 30 cm
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.