Začetna Izdelki Psi Oprema Potovanje FE VARNOSTNA ZAPONKA ZA VARNOSTNI PAS ČRNA 25 mm x L 37÷50 cm

Ferplast Varnostna zaponka za varnostni pas Črna 25 mm x L 37÷50 cm

Koda: FE75640917
EAN: 8010690067230
Opis artikla
FERPLAST SIGURNOSNA ZAPONKA ZA AVTOPAS Ferplast Varnostna zaponka za male in srednje pse. Narejen je iz trpežnega najlona, nastavljiv je po dolžini. Pas mora biti pritrjen na priključku za pripenjanje avtomobilskega sedeža in na oprsnico za živali (ne za ovratnico). Največja dovoljena teža psa: 30 kg POZOR: Položaj psa v avtomobilu in nastavitev pasu ne sme nikoli ovirati ali predstavljati nevarnosti za vožnjo.Na embalaži je natisnjena serijska številka, oblika, mere. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Italija ; Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta potovalne opreme Auto pas
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.