Začetna Izdelki Psi Oprema Nihajna vrata FE VRATA SWING 9 SET BELA

Ferplast Swing 9 Vrata za mačke in velike pse Bijela

Koda: FE72105011
EAN: 8010690146850
Opis artikla

FERPLAST SWING CAT & DOG FLAPS Vrata Z VHODOM ZA MAČKE IN MAČKE Vrata za vgradnjo pred vhodna vrata ali druga želena mesta, ki jih želimo postaviti kot vhod. Vsebuje drsna vrata (loputa) in / ali dodaten tunel za pritrditev na želeno površino. Modeli: SWING 5, SWING 7, SWING 9, SWING 11, SWING 15 različnih velikosti, natisnjeni na embalaži. Barve: bela, rjava. Serijska številka, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1 ° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Država porekla: Slovaška.DISTRIBUTER: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Velikost S
Barva Bela
Material Plastika
Vrsta vrat Vrata s tunelom
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.