Začetna Izdelki Mačke Higiena WC FE WC ZA MAČKE MIKA MEŠANE BARVE 57,5x51,5x42

Ferplast WC za mačke za mačke Mika pisane barve 57,5x51,5x42 cm

Koda: FE72038099
EAN: 8010690096674
  • Izbira barve ni mogoča
Opis artikla

FERPLAST LITTER TRAY MIKA WC ZA MAČKE MIKA - POKRITI KOTNI WC ZA MAČKE O ODPRTINO IN GLOBOKIM DNOM. Plastična wc posoda s pokrovom, globokim dnom, oblikovan, da ga namestite v kot prostora. Udobna vhodna vrata, pomičen pokrov, ki olajša vzdrževanje. Ročaj omogoča lažje premikanje, dva aktivna ogljena filtra nevtralizirta neprijetne vonjave. Filtra lahko kupite ločeno, ko jih je potrebno zamenjati. Ferplast Bella Cabrio je opremljen z varnostnim Safe snap-fit' sistemom, ki preprečuje nezaželjeno odpiranje. Dimenzija: 57,5x51,5x42 cm Dvobarven. Serijska številka je odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Italija. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected].

Značilnosti artikla
Vrsta WC-ja Pokriti WC, WC z aktivnim ogljem
Model WC-ja MIKA
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.