Začetna Izdelki Psi Priboljški Nagradni priboljški HI PRIBOLJŠEK HEALTHY WEIGHT 220g

HI PRIBOLJŠEK HEALTHY WEIGHT 220g

Koda: HI604409
Opis artikla
Hill's HEALTHY WEIGHT DOG TREATS Hill's Healthy Weight priboljški za pse je dopolnilna hrana za pse, katera se priporoča v primeru potrebe za zmanjšanje telesne teže in za vzdrževanje le te. Za vsakodnevno nagrajevanje. NAVODILA ZA HRANJENJE: Hranite samo z priporočeno dnevno količino priboljškov označeno na embalaži, odvisno od telesne teže psa. Količino prilagodite glede na vsakega psa posebej. Sveža voda naj bo vedno na voljo. SESTAVA: žitarice, meso in mesni derivati, zelenjava, olja in maščobe, proizvodi rastlinskega porekla, semena, minerali, jajca in jajčni proizvodi, kvas. ANALIZA SESTAVE: surove beljakovine 19,6%, surove maščobe 10,2%, surova vlakna 3,5%, surovi pepel 4,7%, kalcij 0,72%, fosfor 0,58 %, natrij 0,32%, kalij 0,96%, magnezij 0,17%; DODATKI (na kg): prehranski dodatki: naravni konzervansi in antioksidanti. Metabolična energija (izračunana): 14,4 MJ po kg. Hraniti na suhem in hladnem. *100% garancija kvalitete, natančnosti in okusa. Nakup brez tveganja. Najbolje uporabiti do, serijska številka in neto teža: odtisnjeno na embalaži. Proizvajalec: Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Prague 8, Češka. Država porekla: ZDA. Distributer: Vetline d.o.o., Verovšk
Značilnosti artikla
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Uravnavanje telesne teže, Mehki priboljšek
Okus Classic
Vrsta priboljška Oblika kosti
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.