Začetna Izdelki Mačke Prehrana Veterinarske diete HPDC C/D MULTICARE PIŠČANEC PLOČEVINKA 156g

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care Hrana za Mačke s Piščancem 156 g

Koda: HPD605643
EAN: 052742945101
  • Originalno pakiranje: 24 kosov
  • Krajši rok uporabnosti: 30.11.2023.
Opis artikla

Popolna dietetična hrana za hišne ljubljenčke, za zmanjšanje ponovnega nastanka struvitnih kamnov (vzrok za bolezen spodnjih sečil pri mačkah, FLUTD), za razkroj struvitnih kamnov in za zmanjšanje nastanka oksalatnih kamnov pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje lastnosti podzasičevanja urina za struvit in lastnosti alkalizacije urina ter nizko stopnjo magnezija, kalcija in vitamina D.

Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Priporočeno obdobje uporabe: zmanjšanje ponovnega nastanka struvitnih kamnov: na začetku do 6 mesecev; razkroj struvitnih kamnov: 5 do 12 tednov; zmanjšanje nastanka oksalatnih kamnov: do 6 mesecev. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Neodprto pločevinko hraniti pri temperaturi več kot 10 °C. Po odprtju shranite v hladilniku.
Izdelano v ZDA.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 8%), žita, olja in maščobe, stranski izdelki rastlinskega izvora, izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, kvasovke. Snovi, ki alkalizirajo urin: Kalijev citrat (0,5 g/kg).

Analitske sestavine: Beljakovine 10,6%, Vsebnost maščob 5,6%, Surove vlaknine 0,23%, Surovi pepel 1,5%, Vlaga 74,4%, Kloridi 0,23%, Žveplo 0,22%, Hidroksiprolin 0,12%, Kalcij 0,20%, Fosfor 0,19%, Natrij 0,10%, Kalij 0,20%, Magnezij 0,01%, na kg: Vitamin A 32.933IU, Vitamin D3 265IU.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 8,2mg, 3b202 (Jod) 0,3mg, 3b405 (Bakar) 0,8mg, 3b502 (Mangan) 1,8mg, 3b603 (Cink) 26,0mg.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 156 g
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Okužbe sečil
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.