Začetna Izdelki Mačke Prehrana Veterinarske diete HPDC c/d MULTICARE STRESS + METABOLIC 8kg

Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic Hrana za Mačke s Piščancem 8 kg

Koda: HPD606152
EAN: 052742037417
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stress + Metabolic Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna dietna hrana za razkroj struvitnih kamnov, zmanjšanje ponovnega nastanka struvitnih kamnov (vzrok za bolezen spodnjih sečil pri mačkah, FLUTD), zmanjšanje nastanka oksalatnih kamnov in zmanjšanje prekomerne telesne teže pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko kaloričnost, lastnosti podzasičevanja urina za struvit in lastnosti zakisljevanja urina ter nizke stopnje magnezija, kalcija in vitamina D.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na idealno težo mačke. Za učinkovito izgubo telesne teže ali idealno telesno težo se priporočeni dnevni vnos energije ne bi smel preseči. Za začetek prehrane mačk se priporoča prehodno obdobje.

  • ZA ZMANJŠANJE TELESNE TEŽE: Določite količino hrane na podlagi ciljne telesne teže in ne trenutne teže.
  • ZA VZDRŽEVANJE TELESNE TEŽE: Nadzor mačk je potreben da se zagotovi vzdrževanje optimalne telesne teže in temu ustrezno prilagodi količina hrane. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam je svetoval veterinar.

Priporočeni rok uporabe: razkroj struvitnih kamnov: 5 do 12 tednov; zmanjšanje ponovnega nastanka struvitnih kamnov: na začetku do 6 mesecev; zmanjšanje nastanka oksalatnih kamnov: do 6 mesecev; zmanjšanje prekomerne telesne teže: dokler se ne doseže ciljna teža ter po tem, če se zahteva ohranitev ciljne telesne teže.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 15%), stranski izdelki rastlinskega izvora, izvlečki rastlinskih beljakovin, žita, zelenjava, olja in maščobe, semena, minerali, mleko in mlečni izdelki (hidrolizat mlečnih beljakovin 0,1%).
Snovi, ki alkalizirajo urin: Kalijev citrat (6 g/kg), kalijev klorid (5 g/kg).

Analitske sestavine: Beljakovine 37,0%, Vsebnost maščob 12,7%, Surove vlaknine 10,2%, Surovi pepel 5,2%, Kalcij 0,73%, Fosfor 0,66%, Natrij 0,33%, Kalij 0,74%, Magnezij 0,07%, Kloridi 0,77%, Žveplo 0,79%, Hidroksiprolin 0,01%, L-triptofan 0,42%; na kg: Vtamin A 9.881 IU, Vitamin D3 946 IU, Vitamin E 810 mg, Beta-karoten 1,5 mg, Goveji kazein, hidroliziran s tripsinom 1 018 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 66,4 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b405 (Baker) 6,6 mg, 3b502 (Mangan) 82,6 mg, 3b603 (Cink) 137 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg; z naravnim antioksidantom.

Energija, ki se metabolizira: 3 404 kcal/kg.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Lastnosti prehrane Kontrola telesne teže, Zmanjšanje telesne teže, Okužbe sečil
Velikost pakiranja 8 kg
Okus Piščanec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.