Začetna Mačke Prehrana Veterinarske diete HPDC I/D LOSOS VREČKA 85gr

Hill's Prescription Diet Mačka i/d Digestive Care vrečka z Lososom 85 g

Koda: HPD3409LN
EAN: 052742340906
Opis artikla

Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care hrana za mačke z Lososom (4%)
Mehki koščki v omaki. Popolna dietetična hrana za zmanjšanje akutnih motenj absorpcije v črevesju, izravnava za slabo prebavo in eksokrine pankreasne insuficience pri mačkah. Ta dietetična hrana ima povečano raven elektrolitov, hitro prebavljive sestavine in nizko nizko raven maščob.

  • Zmanjša prebavne motnje in izboljša kakovost blata

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Mačkam, ki tehtajo 4 kg, dajte 2+1/3-3+2/3 vrečke na dan. Prilagodite količino da bi ohranili optimalno telesno maso; to količino se lahko razdeli na dva ali več obroka dnevno.

Priporočeni rok uporabe: 1 do 2 tednov v obdobju akutne diareje ter okrevanja po bolezni. Izravnava za slabo prebavo: 3-12 tednov ter vse življenje v primeru kronične pankreasne insuficience.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

*100% Zagotovljena kvaliteta, konsistenca in okus.
Izdelano v EU.
Hill's Pet Nutrition Manuacturing, s.r.o., Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Prague 8, Češka. www.HillsPet.com.

Sestava

Sestavine: meso in živalski stranski izdelki, ribe in ribji izdelki, žita, stranski izdelki rastlinskega izvora, jaja in jajčni izdelki, različni sladkor, rastlinski beljakovinski izvlečki, olja in maščobe, kvasovke.
Hitro prebavljive sestavine: Piščanec, svinjina, losos, pšenična moka, posušeno jajce, beljakovine graha.

Analitična sestava: Beljakovine 8,2%, Vsebnost maščob 4,4%, Surove vlaknine 0,55%, Surovi pepel 1,6%, Vlaga 78,5%, Kalcij 0,24%, Fosfor 0,18%, Natrij 0,1%, Kalij 0,2%, Magnezij 0,02%. Na kg: Vitamin E 114 mg, Vitamin C 19 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Dodatki (na kg)-Prehranska dopolnila: E671 (Vitamin D3) 211 IU, E1 (Železo) 56,1 mg, E2 (Jod) 1,1 mg, E4 (Baker) 12 mg, E5 (Mangan) 5,3 mg, E6 (Cink) 50,8; obarvan z naravno karamelo.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vrečka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke
Tip hrane Mokra
Lastnosti prehrane Bolezni prebavnega trakta, Kronični pankreatitis
Velikost pakiranja 85 g
Okus Losos
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.