Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HPD605918
EAN: 052742868509
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET m/d Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna suha dietna hrana za hišne ljubljenčke, za uravnavanje dovajanja glukoze (Diabetes mellitus) pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko stopnjo mono- in disaharidov.

Primarni znaki:

 • Diabetes pri mačkah, ki imajo premalo težo, normalno težo, rahlo preveliko težo, ali so debele
 • Lipidoza jeter (ni encefalopatična)


Tudi majhna dodatna teža lahko vodi do resnih zdravstvenih težav. Dodatna teža skrajša čas igranja, vpliva na gibljivost in splošno zdravstveno stanje vaše mačke. Dejavniki, ki prispevajo k ponovnemu pridobivanju teže vključujejo starost, pomanjkanje vaj in preveč hranjenja. Skupaj s pogostimi telesnimi vajami ima izbira prave hrane zelo pomembno vlogo pri tem, da mačkam pomaga doseči ustrezno težo. Hill’sovi nutricionisti in veterinarji so razvili Prescription Diet m/d klinično prehrano, za pomoč mačkam pri hujšanju in uravnavanju krvnega sladkorja.

Kako ta izdelek pomaga:

 • Klinična prehrana, ki pomaga mačkam hujšati
 • Podpira edinstvene prehranske potrebe mačk z diabetesom
 • Podpira zdrav imunski sistem
 • S+OXSHIELD: po formuli za spodbujanje okolja sečil, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih in kalcijevih oksalatnih kristalov


Kako ta izdelek deluje:

 • Klinično preizkušene ravni L karnitina
 • Visok delež beljakovin in optimalne ravni ogljikovih hidratov pomagajo uravnavati krvni sladkor
 • Klinično preizkušeni antioksidanti


Zelo pomembno je, da nadaljujete z dajanjem hrane za mačke PRESCRIPTION DIET m/d Diabetes Care, da bi tako pomagali obvladovati diabetes pri svoji mački. S svojim veterinarjem se posvetujte za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu ljubljenčku uživati v srečnem in aktivnem življenju.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Izvlečki rastlinskih beljakovin, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 13%), olja in maščobe, žita, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali.
Vir ogljikovih hidratov: Pšenica.

Analitske sestavine: Beljakovine 47,7%, Vsebnost maščob 19,1%, Surove vlaknine 3,4%, Škrob 12,0%, Celoskupni sladkorji 0,48%, Surovi pepel 5,9%, Kalcij 0,82%, Fosfor 0,72%, Natrij 0,28%, Kalij 0,79%, Magnezij 0,09%; na kg: Vitamin A 7.097 IU, Vitamin D3 575 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 577 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 47,0 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Baker) 4,6 mg, 3b502 (Mangan) 4,9 mg, 3b603 (Cink) 82,3 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, z naravnim antioksidantom.

Priporočilo za hranjenje

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na idealno težo mačke. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeni rok uporabe: na začetku do 6 mesecev.
Vedno mora biti na voljo pitna voda. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vrečka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Lastnosti prehrane Diabetes, Zmanjšanje telesne teže
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.