Hill's Prescription Diet Metabolic Hrana za Mačke s Piščancem 3 kg

Koda: HPD605940
EAN: 052742042633
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Hrana za Mačke s Piščanecm
Popolna suha dietna hrana za zmanjšanje prekomerne telesne teže in ohranjanje zdrave teže pri odraslih mačkah. Ta hrana ima ima nizko energetsko gostoto.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočenimi dnevnimi količinami glede na idealno težo mačke. Za učinkovito izgubo telesne teže ali idealno telesno težo se priporočeni dnevni vnos energije ne bi smel preseči. Za začetek prehrane se priporoča prehodno obdobje.

  • Za zmanjšanje telesne teže: Določite količino na podlagi ciljne telesne teže in ne trenutne teže. 
  • Za vzdrževanje telesne teže: Nadzor je potreben da se zagotovi vzdrževanje optimalne telesne teže in temu ustrezno prilagodi količina hrane. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam je svetoval veterinar. 

Priporočeni rok uporabe: dokler se ne doseže ciljna teža ter po tem, če se zahteva ohranitev ciljne telesne teže. Vedno mora biti na voljo pitna voda. 

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU. 

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 16%), rastlinski beljakovinski izvlečki, žita, stranski proizvodi rastlinskega izvora, zelenjava, olja in maščobe, semena, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 38,2%, Vsebnost maščob 12,8%, Surove vlaknine 9,3%, Surovi pepel 5,9%, Kalcij 0,93%, Fosfor 0,72%, Natrij 0,32%, Kalij 0,71%, Magnezij 0,09%; na kg: Vitamin A 9.745IU , Vitamin D3 745IU, Vitamin E 810 mg, Vitamin C 122 mg, Beta-karoten 1,5 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 65,9 mg, 3b202 (Jod) 1,6 mg, 3b405 (Baker) 6,5 mg, 3b502 (Mangan) 126 mg, 3b603 (Cink) 136 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg; z naravnim antioksidantem.
Presnovna energija: 3 451 kcal/kg. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 3 kg
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Zmanjšanje telesne teže, Kontrola telesne teže
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.