Hill's Prescription Diet r/d Weight Loss Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HPD605927
EAN: 052742918709
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET r/d Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna suha dietna hrana za hišne ljubljenčke za zmanjšanje prevelike telesne teže pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko kaloričnost.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočenimi dnevnimi količinami glede na idealno težo mačke. Za začetek prehrane mačk se priporoča prehodno obdobje. Za učinkovito izgubo telesne teže ali ohranjanje idealne telesne teže se priporočeni dnevni vnos energije ne bi smel preseči. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam je svetoval veterinar.
Priporočeno obdobje uporabe: dokler se ne doseže ciljna teža. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 18%), žita, izvlečki rastlinskih beljakovin, stranski izdelki rastlinskega izvora, olja in maščobe, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 36,9%, Vsebnost maščob 9,8%, Surove vlaknine 12,6%, Surovi pepel 5,9%, Kalcij 0,90%, Fosfor 0,78%, Natrij 0,35%, Kalij 0,87%, Magnezij 0,07%; na kg: Vitamin A 7.176 IU, Vitamin D3 585 IU, Vitamin E 500 mg, Vitamin C 85 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 567 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 61,5 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b405 (Baker) 6,1 mg, 3b502 (Mangan) 6,4 mg, 3b603 (Cink) 127 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, z naravnim antioksidantom.
Energija, ki se metabolizira: 3,149 kcal/kg. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Lastnosti prehrane Zmanjšanje telesne teže
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.