Hill's Prescription Diet s/d Urinary Care Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HPD605894
EAN: 052742918907
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna suha dietna hrana za hišne ljubljenčke, za razkroj struvitnih kamnov (vzrok za obolenje spodnjega urinarnega trakta mačk, FLUTD). Ta hrana vsebuje lastnosti zakisljevanja urina in nizko stopnjo magnezija.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost mačke. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeni rok uporabe: od 5 do 12 tednov.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.
100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa. 

Izdelano v EU. 

Sestava

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 18%), olja in maščobe, izvlečki rastlinskih beljakovin, jajca in jajčni stranski proizvodi, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 32,1%, Vsebnost maščob 22,9%, Surove vlaknine 0,67%, Surovi pepel 5,9%, Kloridi 1,1%, Žveplo 0,75%, Kalcij 0,87%, Fosfor 0,69%, Natrij 0,32%, Kalij 0,91%, Magnezij 0,06%; na kg: Vitamin A 6.729 IU, Vitamin D3 559 IU, Vitamin E 525 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Žejezo) 58,0 mg, 3b202 (Jod) 0,9 mg, 3b405 (Baker) 5,7 mg, 3b502 (Mangan) 6,0 mg, 3b603 (Cink) 120 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, z naravnim antioksidantom.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Okužbe sečil
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.