Hill's Prescription Diet w/d Multi-Benefit Hrana za Mačke s Piščancem 1,5 kg

Koda: HPD606274
EAN: 052742919102
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET w/d Multi-Benefit Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna suha dietna hrana za hišne ljubljenčke za podporo presnovi lipidov v primeru hiperlipidemije in za uravnavanje dovajanja glukoze (Diabetes mellitus) pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko stopnjo maščob ter nizko stopnjo mono- in disaharidov.

Klinično testirana prehrana formulirana za različna stanja: obvladovanje hiperlipidemije, uravnavanje sladkorja v krvi, uravnavanje telesne teže in zdravje prebavil.

Kako ta izdelek pomaga Vašemu hišnemu ljubljenčku:

 • V primeru hiperlipidemije pomaga znižati raven maščob v krvi
 • Pomaga uravnvati sladkor v krvi
 • Izdelana po formuli, ki pomaga zgorevati maščobe in ohranjati mišično maso
 • Spodbuja zdravo prebavo in primerno blato
 • S+OXSHIELD: formula zasnovana za spodbujanje zdravega okolja v sečilih, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih in kalcijevih oksalatnih kristalov


Kako ta izdelek deluje:

 • Malo maščob
 • Veliko vlaknin pomaga uravnavati sladkor v krvi
 • Učinkovite ravni L-karnitina
 • Optimalna mešanica topnih in netopnih vlaken


Zelo pomembno je, da nadaljujete z dajanjem hrane za mačke PRESCRIPTION DIET w/d Multi-Benefit, da bi tako pomagali obvladovati diabetes pri svoji mački tudi po tem, ko se simptomi izboljšajo. S svojim veterinarjem se posvetujte za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu ljubljenčku uživati v srečnem in aktivnem življenju.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 20%), žita, izvlečki rastlinskih beljakovin, stranski izdelki rastlinskega izvora, olja in maščobe, minerali.
Viri ogljikovih hidratov: Koruza, lomljen riž.

Analitske sestavine: Beljakovine 37,1%, Vsebnost maščob 8,4%, Surove vlaknine 8,2%, Škrob 24,0%, Sladkorji (skupaj) 0,63%, Surovi pepel 5,9%, Kalcij 0,98%, Fosfor 0,79%, Natrij 0,29%, Kalij 0,77%, Magnezij 0,07%; na kg: Vitamin A 4.959 IU, Vitamin D3 467 IU, Vitamin E 500 mg, Vitamin C 85 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 514 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 59,4 mg, 3b202 (Jod) 0,9 mg, 3b405 (Baker) 5,9 mg, 3b502 (Mangan) 6,1 mg, 3b603 (Cink) 123 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, z naravnim antioksidantom.

Priporočilo za hranjenje

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost mačke. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže; dnevno količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeno obdobje uporabe: podpora presnovi lipidov: na začetku do 2 mesecev; uravnavanje dovajanja glukoze: na začetku do 6 mesecev.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Suha
Lastnosti prehrane Diabetes, Kontrola telesne teže, Hiperlipidemija
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.