Začetna Izdelki Mačke Prehrana Veterinarske diete HPDC W/D PIŠČANEC PLOČEVINKA 156g

HPDC W/D PIŠČANEC PLOČEVINKA 156g

Koda: HPD9455
Opis artikla
Hill's™PRESCRIPTION DIET™ W/D™ FELINE with CHICKEN- HR- Prescription Diet™ w/d™feline s Piščancem (4%) je popolna dietna hrana za odrasle mačke formulirana kako bi se regulirala opskrba glukozom - slučajevi diabetes mellitus-a in kao potpora regulaciji metabolizma lipida zdravih sklepov primeru hiperlipidemije. vsebuje nizek nivoogljikovih hidratov koji brzo otpuštaju glukozu in ima nizek nivo maščobe in visoko razgradljive esencialne maščobne kisline.UPUTA Z A HRANJENJE: Hranite izključno to hrano. Mnenje veterinarja se priporoča pred začetkom in / ali s podaljšanjem uporabe. Priporočeno trajanje hranjenja: regulacija razine glukoze, inicijalno do 6 mesecev; za regulaciju masnoća: početno 2 meseca. Sveža voda mora biti na razpolago ves čas.SESTAVINE: meso in derivati živalskega porekla,derivati rastlinskega izvora, žitarice, minerali,olja in maščobe. viriogljikovih hidratov:koruzni škrob.SESTAVINE: meso in derivati živalskega porekla,derivati rastlinskega izvora, žitarice, minerali,olja in maščobe. viriogljikovih hidratov:koruzni škrob.*100% garancija kvalitete, doslednosti in okusa. Nakup brez tveganja. Najbolje porabiti do, serijska in neto masa: odtisnjeno na pakiranju Proizvajalec: Hill's Pet Nutrition, Inc., P.O. Box 148, Topeka, KS 66601,SAD. www.HillsPet.com. Država porekla: SAD. Uvozi: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, venija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke
Tip hrane Mokra
Lastnosti prehrane Diabetes, Kontrola telesne teže
Velikost pakiranja 156 g
Okus Piščanec
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.