Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care Hrana za Mačke s Piščancem 156 g

Koda: HPD605628
EAN: 052742149608
 • Originalno pakiranje: 24 kosov
Opis artikla

Popolna dietna hrana za zmanjšanje ravni joda v krmi v primeru hipertiroze pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje omejeno stopnjo joda.

Prescription Diet y/d hrana za mačke zagotavlja preprost in priročen način za obvladovanje prekomernega delovanja ščitnice pri mačkah. Prescription Diet y/d je edina klinično preizkušena prehrana za zmanjšanje nastajanja hormona T4 v treh tednih, če je to edini vir prehrane. Podpira zdravje ledvic in srca ter dokazano izboljšuje kožo in kožuh mačk s hipertiroidizmom. Mačke s hipertiroidizmom so nagnjene k izgubi mišične mase, Prescription Diet y/d pa ohranja čisto mišično maso z visokokakovostnimi beljakovinami in visokimi ravnmi L-karnitina.

Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

 • Podpira zdravje ščitnice
 • Podpira zdravje ledvic in srca
 • Pomaga ohranjati čisto mišično maso
 • S+OXSHIELD: po formuli za spodbujanje okolja sečil, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih kristalov in kristalov kalcijevega oksalata


Kako ta izdelek deluje:

 • Omejena količina joda
 • Manjše količine fosforja in natrija z omega-3 maščobnimi kislinami iz ribjega olja
 • Visoke ravni L-karnitina


POMEMBNO: Uživanje joda iz drugih virov hrane, kot so priboljški, druga hrana za hišne ljubljenčke, zdravila z okusom itd., lahko ogrozi učinkovitost prehrane z nizko vsebnostjo joda, zato je pomembno, da dosledno upoštevate navodila za hranjenje svojega veterinarja in hranite hišnega ljubljenčka izključno s hrano Prescription Diet y/d. Ne uporabljajte Prescription Diet y/d hkrati s ščitničnimi zdravili.

Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje hrane za mačke PRESCRIPTION DIET y/d Thyroid Care, da ohranite zdravje ščitnice svoje mačke tudi po tem, ko se simptomi bolezni ščitnice izboljšajo. S svojim veterinarjem se posvetujte za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu ljubljenčku uživati v srečnem in aktivnem življenju.

Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 7%), žita, olja in maščobe, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali.

Analitske sestavine: Beljakovine 9,0%, Vsebnost maščob 7,4%, Surove vlaknine 0,84%, Surovi pepel 1,4%, Vlaga 72,8%, Kalcij 0,22%, Fosfor 0,14%, Natrij 0,07%, Kalij 0,22%, Magnezij 0,01%; na kg: Vitamin A 36.963 IU, Vitamin D3 403 IU, Jod (skupaj) 0,04 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 22,5 mg, 3b405 (Baker) 2,2 mg, 3b503 (Mangan) 2,3 mg, 3b603 (Cink) 38,9 mg, obarvano z naravno karamelo.

Priporočilo za hranjenje

Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Priporočeno obdobje uporabe: na začetku do 3 mesecev. Vedno mora biti na voljo pitna voda. 

Neodprto pločevinko hraniti pri temperaturi več kot 10 °C. 
Po odprtju shranite v hladilniku.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasle mačke, Starejše mačke
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 156 g
Okus Piščanec
Lastnosti prehrane Normalno delovanje ščitnice
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.