Hill's Prescription Diet Derm Complete Puppy Hrana za Pse Jajca in Riž 1,5 kg

Koda: HPD607779
EAN: 052742060453
Opis artikla

Hill's Prescription Diet Derm Complete Puppy je popolna dietetična hrana za hišne ljubljenčke za pomoč pri delovanju kože v primeru dermatoze in čezmernega izpadanja dlake ter za zmanjšanje intolerance za sestavine in hranilne snov pri mladičih. Ta hrana vsebuje visoko raven linolne kisline (LA) ter vsote eikozapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojske kisline (DHA) ter izbrano in omejeno število virov beljakovin in ogljikovih hidratov.

Hill's Prescription Diet Derm Complete Puppy suha hrana je posebej zasnovana za pomoč mladičem, ki imajo alergije na hrano in okolje. Nekateri psi zaznajo občutljivost na snovi v svojem okolju, kot so pelod, pršice in plesen. Manj običajno pa je, da se lahko nekateri psi odzivajo na hrano, kot je piščanec ali govedina. Derm Complete Puppy hrana he zasnovana z "novo" beljakovino in HistaGuard kompleksom, našo edinstveno mešanico bioaktivnih sestavin in fitohranil, ki pomagajo pri preobčutljivostih vašega mladiča.

Primarni znaki:

 • Atopični dermatitis (okoljska alergija)
 • Neželene reakcije na hrano (AFR) in izločitvena dieta
 • Alergični dermatitis zaradi bolh (FAD)
 • Zunanje vnetje ušesa (kronično)
 • Srbeči dermatitis
 • Podpira zdravje kože v primerih sekundarnih okužb in drugih kožnih bolezni


Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

 • Prehrana, zasnovana, da pomaga preprečevati neželene reakcije na hrano in skrbeti za splošno zdravje kože pri mladičih
 • Zasnovana za obvladovanje praskanja zaradi preobčutljivosti na okolje in spodbujajte celotnega razvoja mladiča
 • Podpira zaščito kože proti snovem iz okolja, ki povzročajo draženje vse leto


Kako ta izdelek deluje:

 • Ena nova cela beljakovina, ki pomaga preprečevati neželene reakcije na hrano
 • Prodorna formula z bioaktivnimi snovmi in fitohranili za podporo zdravemu imunskemu odzivu
 • Z omega-3 in omega-6, ki pomagajo pri zdravju kože


Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Žita, jajca in jajčni stranski proizvodi, izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, minerali, meso in živalski stranski proizvodi, semena, stranski izdelki rastlinskega izvora.
Vir ogljikovih hidratov: Lomljen riž. 
Viri beljakovin: Posušena cela jajca, koncentrat riževih beljakovin. 

Analitske sestavine: Beljakovine 23,4%, Vsebnost maščob 16,2%, Surove vlaknine 1,3%, Surovi pepel 7,1%, Omega-3 maščobne kisline 1,8%, Omega-6 maščobne kisline 3,6%, EPA+DHA 0,59%, Linolna kislina 3,4%, Kalcij 1,1%, Fosfor 0,94%, Natrij 0,49%, Kalij 0,73%, Magnezij 0,10%; na kg: Vitamin A 8.686 IU, Vitamin D3 696 IU, Vitamin E 820 mg, Vitamin C 115 mg, Beta-karoten 2,5 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 93,0 mg, 3b202 (Jod) 4,1 mg, 3b405 (Baker) 10,9 mg, 3b502 (Mangan) 9,6 mg, 3b603 (Cink) 144 mg; z naravnim antioksidantom. 

Priporočilo za hranjenje

Hranite izključno to hrano. Pred uporabo ali pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite priporočeno dnevno količino navedeni na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.

Priporočeno obdobje uporabe: pomoč pri delovanju kože v primeru dermatoze in čezmernega izpadanja dlake: na začetku do 2 mesecev; zmanjšanje intolerance za sestavine in hranilne snovi: 3 do 8 tednov: če izginejo znaki intolerance, se ta krma na začetku lahko uporablja do enega leta. Pričinite s hranjenjem Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete hrane za odrasle pse pri 12 mesecih.

Vedno mora biti na voljo pitna voda. 
Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Ni priporočljivo za: Psi s hiperlipidemijo, boleznijo ledvic, pankreatitisom, zgodovino pankreatitisa ali tveganjem nastanka pankreatitisa.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Mladiči
Tip hrane Suha
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Jajce
Velikost psa Majhni psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Lastnosti prehrane Alergija na hrano, Izločevalna dieta, Težave s kožo in dlako
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.