Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care Hrana za Pse s Piščancem 1,5 kg

Koda: HPD605876
EAN: 052742040578
Opis artikla

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Hrana za Pse s Piščancem
Lahko prebavljiva popolna suha dietna hrana za zmanjšanje motenj absorpcije v črevesju, izravnava za slabo prebavo in eksokrino pankreasno insuficienco pri odraslih psih. Ta hrana vsebuje povečane ravni natrija in kalija ter lahko prebavljive sestavine. 

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat suha hrana za pse je slastna in lahko prebavljiva prehrana z nizko vsebnostjo maščob za pomoč psom z zapletenimi stanji, povzročenimi z odzivnostjo na maščobe (kot sta pankreatitis in hiperlipidemija). Vsebuje posebno formulo za pse, ki potrebujejo lahko prebavljivo hrano z nizko vsebnostjo maščob, in preizkušeno znižuje količino nižjih serumskih trigliceridov pri hišnih ljubljenčkih s hipertrigliceridemijo (dejavnik tveganja za pankreatitis). S Hill'sovo revolucionarno tehnologijo sestavin ActivBiome+ klinično preizkušeno hitro učinkuje pri negi črevesnega mikrobioma za podporo zdrave prebave in dobrega počutja. 

Primarni znaki:
Pankreatitis – Hiperlipidemija – Eksokrina pankreasna insuficienca (EPI) – Enteropatija z izgubo proteinov (PLE) z limfangiektazije – Cushingov sindrom – Sladkorna bolezen s hiperlipidemijo ali pankreatitisom

Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

  • Izboljšuje prebavo in absorpcijo hranil
  • Spodbuja aktivnosti koristnih črevesnih bakterij in izboljšuje kakovost blata
  • Spodbuja zdrav imunski sistem


Kako ta izdelek deluje:

  • Lahko prebavljiva in z nizko vsebnostjo maščob
  • Edinstvena prebiotična mešanica in ingver
  • Obogatena s klinično preizkušenimi antioksidanti in omega-3 maščobnimi kislinami


Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Digestive Care hrane za pse, da ohranite zdravje prebavil svojega psa tudi po tem, ko se njegovi simptomi izboljšajo. Za podrobnejše informacije o tem, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu psu uživati v nadaljnjem srečnem in aktivnem življenju, se posvetujte s svojim veterinarjem.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu. 
Izdelano v EU.

Sestava

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 9%), izvlečki rastlinskih beljakovin, stranski izdelki rastlinskega izvora, olja in maščobe, semena, minerali, zelenjava (ingver 1%), sadje.
Lahko prebavljive sestavine: Lomljen riž, piščančja in puranja moka, koruzni krmni gluten, živalska maščob.

Analitske sestavine: Beljakovine 23,8%, Vsebnost maščob 8,2%, Surove vlaknine 2,1%, Surovi pepel 5,4%, Omega-3 maščobne kisline 0,5%, Kalcij 0,80%, Fosfor 0,59%, Natrij 0,41%, Kalij 0,73%, Magnezij 0,08%; na kg: Vitamin A 8.480 IU, Vitamin D3 715 IU, Vitamin E 634 mg, Vitamin C 100 mg, Beta-karoten 0,8 mg. 

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 68,1 mg, 3b202 (Jod) 1,7 mg, 3b405 (Baker) 6,7 mg, 3b502 (Mangan) 7,0 mg, 3b603 (Cink) 119 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg; z naravnim antioksidantom.

Priporočilo za hranjenje

Opomba: strankam, ki so pred vključitvijo tehnologije ActivBiome+, hišne ljubljenčke hranile s to hrano, priporočamo, da v 7 dneh preidejo na nadgrajeno formulo. Za morebitne dodatne informacije se posvetujte z veterinarjem.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite dnevno količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeno obdobje uporabe: na začetku do 12 tednov ter vse življenje v primeru kronične pankreasne insuficience. Vedno mora biti na voljo pitna voda. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vreča
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Suha
Lastnosti prehrane Bolezni prebavnega trakta, Prebiotična prehrana, Zmanjšan delež maščob, Hiperlipidemija
Velikost pakiranja 1,5 kg
Okus Piščanec
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi, Majhni psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.