Začetna Izdelki Psi Prehrana Veterinarske diete HPDD I/D LOW FAT PLOČEVINKA 360g PAK 12 kos 9+3 kos GRATIS

Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Low Fat Hrana za Pse 360 g - 12 kos 9+3 GRATIS

Koda: HPD607447A
EAN: 5274205694431
 • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

Lahko prebavljiva popolna dietetična hrana za zmanjšanje motenj absorpcije v črevesju, izravnava za slabo prebavo in eksokrino pankreasno insuficienco pri odraslih psih. Ta hrana vsebuje povečane ravni natrija in kalija ter lahko prebavljive sestavine. 

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat hrana za pse je slastna in lahko prebavljiva prehrana z nizko vsebnostjo maščob za pomoč psom z zapletenimi stanji, povzročenimi z odzivnostjo na maščobe (kot sta pankreatitis in hiperlipidemija). Vsebuje posebno formulo za pse, ki potrebujejo lahko prebavljivo hrano z nizko vsebnostjo maščob, in preizkušeno znižuje količino nižjih serumskih trigliceridov pri hišnih ljubljenčkih s hipertrigliceridemijo (dejavnik tveganja za pankreatitis). S Hill'sovo revolucionarno tehnologijo sestavin ActivBiome+ klinično preizkušeno hitro učinkuje pri negi črevesnega mikrobioma za podporo zdrave prebave in dobrega počutja. 

Primarni znaki:

 • Pankreatitis
 • Hiperlipidemija
 • Eksokrina pankreasna insuficienca (EPI)
 • Enteropatija z izgubo proteinov (PLE) z limfangiektazije
 • Cushingov sindrom
 • Sladkorna bolezen s hiperlipidemijo ali pankreatitisom


Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

 • Izboljšuje prebavo in absorpcijo hranil
 • Spodbuja aktivnosti koristnih črevesnih bakterij in izboljšuje kakovost blata
 • Spodbuja zdrav imunski sistem


Kako ta izdelek deluje:

 • Lahko prebavljiva in z nizko vsebnostjo maščob
 • Edinstvena prebiotična mešanica in ingver
 • Obogatena s klinično preizkušenimi antioksidanti in omega-3 maščobnimi kislinami 


Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Digestive Care hrane za pse, da ohranite zdravje prebavil svojega psa tudi po tem, ko se njegovi simptomi izboljšajo. Za podrobnejše informacije o tem, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu psu uživati v nadaljnjem srečnem in aktivnem življenju, se posvetujte s svojim veterinarjem.

Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Izdelano v Italiji. 

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi, žita, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali, jajca in jajčni stranski proizvodi, semena, olja in maščobe, zelenjava, sadje. Lahko prebavljive sestavine: Svinjina, riž, riževa moka, koruza, piščanec, posušena jajca, mesni koncentrat, rastlinsko olje, riblje olje. ActivBiome+ mešanica prebiotikov (1,8%): Suhi pesni rezanci, lanena semena, mleta lupina pekanovega oreha, posušena pulpa citrusov, posušene brusnice. 

Analitske sestavine: Beljakovine 6,5%, Vsebnost maščob 2,1%, Surove vlaknine 0,52%, Surovi pepel 1,5%, Vlaga 74,3%, Kalcij 0,20%, Fosfor 0,14%, Natrij 0,10%, Kalij 0,22%, Magnezij 0,02%; na kg: Vitamin A 26.930 IU, Vitamin D3 238 IU.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 13,0 mg, 3b202 (Jod) 0,4 mg, 3b405 (Baker) 2,2 mg, 3b502 (Mangan) 2,9 mg, 3b603 (Cink) 33,5 mg.

Priporočilo za hranjenje

Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem.
Priporočeno obdobje uporabe: na začetku do 12 tednov ter vse življenje v primeru kronične pankreasne insuficience. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Shranjujte neodprto pločevinko pri +10°C.
Po odprtju shranite v hladilniku. 

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 360 g
Okus Ostalo
Velikost psa Majhni psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Posebno ponudbo Hill's Akcija Prescription Diet
Lastnosti prehrane Bolezni prebavnega sistema, Hiperlipidemija, Prebiotična prehrana, Zmanjšan delež maščob
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.