Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Hrana za Pse s Puranom 360 g

Koda: HPD607215
EAN: 052742053127
 • Originalno pakiranje: 12 kosov
Opis artikla

Lahko prebavljiva popolna dietetična hrana za hišne ljubljenčke, za zmanjšanje motenj absorpcije v črevesju, izravnava za slabo prebavo in eksokrina pankreasna insuficienca pri odraslih psih. Ta hrana vsebuje zvišano raven natrija, kalija in lahko prebavljive sestavine.

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d hrano za pse je mogoče dajati dolgoročno bolnikom, ki potrebujejo lahko prebavljivo hrano z zmerno vsebnostjo maščob. Za optimalno okrevanje po akutni bolezni prebavil priporočite dajanje te hrane najmanj 7 dni (1–2 tedna za akutne primere, 3–12 tednov za primere slabe presnove ali dolgoročno po potrebi).

Ustrezne ravni hranil izpolnjujejo posebne prehranske potrebe vaših kužkov in odraslih psov. Obogatena s Hill'sovo tehnologijo sestavin ActivBiome+, klinično preizkušeno hitro učinkuje pri negi črevesnega mikrobioma za podporo zdrave prebave in dobrega počutja.

Primarni znaki:

 • Akutni gastroenteritis (driska ali bruhanje)
 • Zaprtost (slabša gibljivost)
 • Napenjanje/vetrovi
 • Gastritis (akutni ali kronični)
 • Bolezni prebavil pri kužkih
 • Motnje požiralnika
 • Okrevanje po gastrointestinalni operaciji
 • Rast
 • Cushingov sindrom
 • Diabetes, premajhna teža
 • Neoplazija, večina oblik

 

Kako ta izdelek pomaga Vašemu hišnemu ljubljenčku:

 • Zelo okusna prehrana, ki dopolnjujejo izgubljena hranila
 • Hitro učinkovanje za spodbujanje zdravega blata in izboljšanje prebave
 • Obnavlja raven energije in spodbuja zdrav imunski sistem


Kako ta izdelek deluje:

 • Lahko prebavljiva formula za podporo lahki apsorpciji hranil
 • Edinstvena prebiotična mešanica za spodbujanje aktivnosti koristnih črevesnih bakterij
 • Visoka vsebnost elektrolitov in vitaminov B; Klinično preizkušeni antioksidanti


Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje hrane za pse PRESCRIPTION DIET i/d Digestive Care, da ohranite zdravje prebavil svojega psa tudi po tem, ko se njegovi simptomi izboljšajo. Za podrobnejše informacije o tem, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu psu uživati v nadaljnjem srečnem in aktivnem življenju, se posvetujte s svojim veterinarjem.

*Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar. 

Izdelano v ZDA.

Sestava

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (puran 14%), žita, jajca in jajčni stranski proizvodi, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali, sadje, semena, olja in maščobe. Lahko prebavljive sestavine: Puran, riževa moka, svinjska jetra, riž, posušeno celo jajce, koruza.

Analitske sestavine: Beljakovine 6,6%, Vsebnost maščob 4,1%, Surove vlaknine 0,49%, Surovi pepel 1,6%, Vlaga 74,0%, Kalcij 0,28%, Fosfor 0,20%, Natrij 0,10%, Kalij 0,24%, Magnezij 0,02%; na kg: Vitamin A 12.854 IU, Vitamin D3 326 IU.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 14,4 mg, 3b202 (Jod) 0,5 mg, 3b405 (Baker) 1,3 mg, 3b503 (Mangan) 3,2 mg, 3b603 (Cink) 45,9 mg; obarvana s karamelo.

Priporočilo za hranjenje

Opomba: strankam, ki so pred vključitvijo tehnologije ActivBiome+, hišne ljubljenčke hranile s to hrano, priporočamo, da v 7 dneh preidejo na nadgrajeno formulo. Za morebitne dodatne informacije se posvetujte z veterinarjem.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Primerna je tudi za mladičke. Za navodila o hranjenju mladičkov se posvetujte s svojim veterinarjem ali obiščite hillspet.com.

Priporočeno obdobje uporabe: na začetku do 12 tednov ter vse življenje v primeru kronične pankreasne insuficience.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Neodprto pločevinko hraniti pri temperaturi več kot 10 °C.
Po odprtju shranite v hladilniku.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Pločevinka
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Tip hrane Mokra
Velikost pakiranja 360 g
Okus Puran
Velikost psa Majhni psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Lastnosti prehrane Akutni gastroenteritis, Bolezni prebavnega sistema, Prebiotična prehrana
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.